Fiscaal Adviseurs, vind een fiscaal adviseur bij u in de buurt.
terug home

Aad Snijders FA


Mijn naam is Aad Snijders. Ik heb Limburgse roots (ouders beiden afkomstig uit Stramproy) en ben met Fidelis in 2001 gestart na jarenlange ervaring in accountancy, belastingzaken en automatisering van boekhouding en facturatie veelal opgedaan bij grote, vaak internationaal werkende, bedrijven. Die schat aan brede ervaring pas ik inmiddels al zo'n 16 jaar toe in kleinere omgevingen. Direct contact met de klant, korte lijnen en snel kunnen schakelen waren mijn beweegredenen om hier toentertijd bewust voor te kiezen.

Fidelis brengt u administratieve en fiscale rust


Fidelis is een laagdrempelig, no-nonsense administratiekantoor voor particulieren, MKB-ers en ZZP-ers. Ook verenigingen zijn welkom.
Fidelis is latijn en betekent trouw en loyaal.
Een persoonlijke benadering en het leveren van kwaliteit zijn de 2 belangrijkste pijlers waarop onze dienstverlening rust. Het waarborgen van uw privacy is daarbij vanzelfsprekend.
De focus op kwaliteit vindt u terug in het gekwalificeerd lidmaatschap van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Een kantoor als het onze met een NO