Fiscaal Adviseurs, vind een fiscaal adviseur bij u in de buurt.
terug home

J.P.van den Enden


Adfis is een onafhankelijk administratie- en belastingadvieskantoor dat met name is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf.

Ons kantoor bestaat uit een energiek team van medewerkers, elk met hun eigen ervaringen en specialismen. Klantgerichtheid, betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn voor ons kantoor sleutelbegrippen. Wij staan voor vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ervaring van circa 20 jaar in vele bedrijfstakken zoals o.a. groot- en kleinhandel, horeca, bouwsector, vrije beroepen, zelfstandige muzikanten, de agrarische sector enz. staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij de cliënt nog altijd centraal staat.
Doordat wij deel uitmaken van 't Brabanthuys kunnen wij u adviseren in tal van andere zaken. Dit samenwerkingsverband wordt gevormd door Adfis, Azza en Altena Financiële Diensten. U bent voor werkelijk alle administratieve en financiële zaken welkom op één adres. Zowel voor administratie, belastingzaken, verzekeringen, hypotheken, beleggen, juridische dienstverlening en management advisering, financiële planning, administratieve automatisering, etc.

Adfis BV - Administraties en Fiscaal Adviseurs


Ambachtstraat 19
4261TJ, Wijk en Aalburg

0416-692800
0416-693700 (fax)

www.adfis.nl
Enden
Gespecialiseerd in:
Financiƫle- en loonadministraties, jaarcijfers, belastingen, startersbegeleiding, schuldsaneringen.