Fiscaal Adviseurs, vind een fiscaal adviseur bij u in de buurt.
terug home

M.J.R. Verdoorn AB FA


Zoek je een goede adviseur? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verdoorn Adviesgroep tilt financiële dienstverlening voor het MKB naar een nieuw niveau!
Geen verhalen over saaie belastingregels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Wij zijn een modern kantoor in Nijmegen. We focussen ons namelijk met name op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie. Dit doen we door slim gebruik te maken van automatische koppelingen met bijvoorbeeld webwinkels, betaalproviders, facturatie tools, banken enzovoorts.

Voor onze klanten hebben wij een gratis online oplossing: Verdoorn Adviesgroep Online. Dit is ons klantenportaal. Hierin ontvangt je als klant heel gemakkelijk informatie van ons zoals jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting, dossiers en nieuws. Aangiftes en jaarrekeningen accordeer je online; wij versturen geen dikke enveloppen met pakken papier over de post! Er zijn Apps beschikbaar voor tablet en telefoon. Foto maken van een factuur of bon, en direct op het portal plaatsen, wel zo gemakkelijk!

Verdoorn Adviesgroep


Kerkenbos 1079 D
6545BB, Nijmegen

(024) 8482121
(024) 8452444 (fax)

www.verdoornadvies.nl
Verdoorn AB FA
Gespecialiseerd in:
Fiscaal advies
Fiscale aangiften
Jaarrekening
Personeelszaken
Interim management